Home arrow Persoonlijk profiel
Persoonlijk profiel PDF Afdrukken E-mail

Ervaring en expertise
Na ruim 43 jaar, waarvan 38 jaar als leidinggevende, werkzaam te zijn geweest, binnen diverse organisaties in de zorg en maatschappelijke opvang is veel ervaring opgedaan. De expertise ligt op diverse vlakken, Verstandelijke gehandicaptenzorg, lichamelijk gehandicapten zorg, maatschappelijke opvang en binnen de GGZ. Er is leiding gegeven aan medewerkers met verschillende opleidingsniveaus, vakgebieden en expertises. Naast integrale management verantwoordelijkheid ook ervaring als directeur van een organisatie in Maatschappelijke Opvang.
Tevens tot 31-12-2023 eindverantwoordelijk directeur van Professionals in NAH. Deze organisatie biedt ondersteuning aan 3.200 mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) in de thuissituatie. Werkgebied Amsterdam, Gooi&Vechtstreek, Utrecht, Flevoland, Overijssel, Gelderland, Noord-oost Brabant, Noord-Limburg. Daarnaast organiseert Professionals in NAH deskundigheidsbevordering aan medewerkers rondom mensen met NAH in heel Nederland. 

Kwaliteit staat voorop
Voorafgaand aan iedere opdracht voer ik een uitgebreid intake-gesprek om duidelijkheid te verkrijgen over de vraag van de opdrachtgever en de verwachtingen ten aanzien van het gewenste resultaat en mijn bijdrage als interim manager daarin. Interim management kan een eenzaam beroep zijn, zeker vanuit de positie van een eenmanszaak. Daarom investeer ik veel energie in het opbouwen en onderhouden van een breed netwerk van partners die actief zijn in wonen, welzijn en zorg.

Competenties
Open en direct
Vindingrijke denker en begaafd lange termijn planner
Uitstekende communicatieve- presentatievaardigheden
Veelzijdig en past zich makkelijk in vele situaties aan
Veerkrachtig en vindingrijk
Scherp gevoel voor prioriteiten

Persoonlijke drijfveren
Leiding geven door voorbeeld gedrag
Leiderschap naast het alleen maar managen
Afwisseling en spanning heb ik nodig, anders verlies ik mijn belangstelling
Met organisaties kun je geen contact maken, met mensen wel
Het stellen van de juiste vragen is veelal belangrijker dan het geven van antwoorden

 
Copyright (c) 2006 AdVoCom Rijssen
Login