Home
Welkom op de website van Dunamiq B.V.

Beste bezoeker,

Graag stel ik, Jan Voortman, mezelf aan u voor als gedreven en ervaren interim- en projectmanager voor de aansturing van de dagelijkse en/of veranderingsprocessen binnen organisaties in de zorg, welzijn en maatschappelijke opvang.


Brede ervaring in verschillende rollen

In de rol van (interim) manager heb ik veel ervaring opgedaan met het begeleiden van veranderingsprocessen in de zorg. Expertise heb ik vooral opgebouwd met veranderingsprocessen waarbij het formuleren en aanscherpen van (nieuwe) strategische keuzes maar juist ook het verankeren van die keuzes in de bedrijfsvoering en de bedrijfscultuur centraal staan. Concreet heb ik ervaring met fusieonderzoek en -implementatie, procesmanagement en kwaliteitszorg.

Ik heb een zeer uitgebreide kennis van de zorg voor mensen met een handicap maar ook binnen de maatschappelijke opvang. Ik ben bekend met de belangrijkste succesfactoren en de valkuilen in samenwerkingsprocessen tussen de cliënten en hun netwerk en medewerkers van de organisatie. En de processen die zich binnen organisaties & management en de medewerkers af spelen.

Gedreven en mensgericht
Mijn 'drive' is een bijdrage te leveren aan de professionaliteit en kwaliteit van organisaties. In deze organisaties is het menselijk kapitaal van de grootste waarde. Juist nu deze in het spanningsveld komen tussen bedrijfsmatig(er) werken enerzijds en de veranderende AWBZ zorg, WMO enz.
- professionalisering van organisaties in een maatschappelijke context
- financierings- en verantwoordingsstructuur in het maatschappelijk middenveld
- schaalvergroting van organisaties terwijl de cliënten meer baat hebben bij lokale verankering.
Mijn meetlat ligt hoog, voorop staat voor mij dat de interim manager aantoonbaar toegevoegde waarde moet hebben voor een organisatie. Ik committeer mij dan ook graag vooraf aan concrete resultaatafspraken met de opdrachtgever.

Samenwerking
Om alle vragen op het gebied van interim- en projectmanagement te beantwoorden is Dunamiq een samenwerking aangegegaan met enkele mensen die het gedachtegoed van Dunamiq ondersteunen. De begeleiding wordt per project op maat afgestemd naar de behoefte.

 
Copyright (c) 2006 AdVoCom Rijssen
Login